Rijschool Eren

info@Rijschooleren.nl

Rijlessen in Regio Alphen

Back to top

Rijschool Eren IconRijschool Eren

Lisdodde 58, Alphen aan den Rijn

5,0 124 reviews

 • Avatar Luke Vd Boogert ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt een goede rijschool die mee denkt met de leerling en zich aanpast aan hun prestaties, dat vond ik echt super!
  Ik heb verder ook erg gezellige rijlessen gehad en deed het met plezier.
 • Avatar Nouhayla Ebrahim ★★★★★ een maand geleden
  Ik heb altijd leuke en informatieve lessen gehad. Ik had mijn rijbewijs bij geen enkel andere rijschool willen halen dan bij van Eren! Dankjewel voor alles, nu kan ik genieten van mijn rijbewijs! 🙂
 • Avatar Anouk Berenschot ★★★★★ een maand geleden
  Een hele fijne rijschool. Ik vond het altijd super spannend om de stap te zetten om rijles te nemen. Toch gedaan en gekozen voor deze rijschool. Dankzij Soltan, zijn kennis, geduld en vertrouwen heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald. Nooit 1 moment spijt gehad, altijd gezellig rijlessen.
 • Avatar michael luijben ★★★★★ 2 maanden geleden
  Ik was opzoek naar een rijschool die hun aandacht optimaal investeerden in de leerling, dat heb ik bij rijschool eren zeker gevonden. De rijinstructeurs zijn super vriendelijk en weten altijd een goede les te geven. Ik heb mijn rijbewijs in 1x mogen halen en dat heb ik hun te danken!! Niks op aan te merken, bedankt voor de samenwerking.
 • Avatar cher Rubi ★★★★★ 2 maanden geleden
  zowel sezer als soltan zijn super rijinstructeurs erg begripvol, gezellig en doen er alles aan om jou op je gemakt te laten voelen!!
 • Avatar S. Groot ★★★★★ een maand geleden
  Ik had mij geen betere rij-instructeur/rijschool kunnen wensen! Bedankt Sezer voor de leerzame lessen en uitstekende begeleiding. Dankzij jouw begeleiding heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.
 • Avatar Amar0172 ★★★★★ een maand geleden
  Ik heb gereden bij rijschool eren en werd altijd met veel plezier opgehaald, ik heb veel van de lessen geleerd en de rijinstructeurs leggen alles superduidelijk uit. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en dat door dat de lessen altijd leuk leerzaam en ook super chill waren rijschool eren bedankt en het is zeker een aanrader