Rijschool Eren

info@Rijschooleren.nl

Rijlessen in Regio Alphen

Back to top

Over Rijschool Eren

Rijschool Eren is een rijschool waar kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit op de eerste plaats staan. Wij zijn een vooruitstrevende auto rijschool met een ervaren en vakbekwame instructeur. Bekijk ook eens onze slagingspercentages via het CBR!

Hoelang duurt een rijopleiding?

Dit hangt niet alleen af van de rijschool en zijn tarieven, maar ook van jou! Wat weet je al en wat kan je al? Hoe snel kan je leren? Hoe behendig ben je in de auto? Tijdens de proefles krijgen wij een indruk van de kennis, vaardigheden, houding en leervermogen die jij op dat moment bezit. Op basis van deze intakeles kunnen wij jou adviseren welke aanpak en leervorm voor jou geschikt is! Neem contact met ons op voor een intakeles!

Left Parallax Background Element
Right Parallax Background Element

Waar ga ik lessen?

Rijschool Eren is een rijschool in Alphen aan den Rijn, maar ook lessen vanuit dorpen in de regio Alphen aan den Rijn is mogelijk!

De route die afgelegd zal worden tijdens een rijles ligt aan hoever de leerling is in zijn leerproces. We beginnen meestal dicht bij huis en op rustige plekken. Wanneer de leerling genoeg ervaring heeft opgedaan zullen wij ook op drukkere plekken gaan lessen, dit moet de leerling immers ook onder de knie krijgen.

De rijschool van Alphen Aan Den Rijn

Wij noemen onszelf de rijschool van Alphen aan den Rijn en omstreken. En om jou hier ook van te overtuigen hebben wij hieronder een greep uit de redenen op een rij gezet.

Rijschool in Alphen
Al meer dan 14 jaar ervaren in het veilig opleiden van leerlingen
Rijschool in Alphen
Voor elke leerling een op maat gemaakt pakket
Rijschool in Alphen
De beste auto's om in te leren rijden
Rijschool in Alphen
Wij zijn een vooruitstrevende auto rijschool met een ervaren en vakbekwame instructeur
Rijschool in Alphen
Kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats
Rijschool in Alphen
Dit alles tegen scherpe tarieven
Left Parallax Background Element
Right Parallax Background Element